Τα δυο μεγαλύτερα πάθη της Κιμ Καρντάσιαν: οι κορσέδες και οι selfie

7,360

Οι θηλυκές καμπύλες στο σώμα είναι το δυνατό σημείο της Κιμ Καρντάσιαν. Και φαίνεται πως η σταρ των ριάλιτι βρήκε έναν τρόπο να τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές. Το νέο της πάθος είναι οι κορσέδες που σφίγγουν τη μέση.

Την αγάπη της Κιμ για τις selfie τη γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό. Μια από τις προηγούμενες μέρες οι δυο αγάπες της γνωστής celebrity ενώθηκαν: Η σύζυγος του Κάνιε Γουεστ πόσταρε μια φωτογραφία της με κορσέ στο Instagram.

Στη φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να φοράει κολάν κι ένα μοντέρνο τοπ, η Κιμ έγραψε:

Απλά τρελαίνομαι για αυτόν τον κορσέ.

Κι εδώ άλλη μια φωτογραφία της σταρ σε ένα κοινωνικό μέσο δικτύωσης πριν ένα μήνα περίπου, στην οποία φοράει κορσέ. Η 34χρονη σταρ φωτογραφίζεται με άσπρο κολάν κι ένα t-shirt. Και το σώμα της, πρέπει να το παραδεχτούμε, φαίνεται απίστευτο. Waist trainer forum

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι το όνειρο κάθε κοριτσιού να έχει μια τέτοια μέση. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πολύ καλά την Κιμ και την “μανία” της με τους κορσέδες.

Φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram.

 • Πηγή: Daily Mail
 • Φώτο: Gettyimages/Fotobank
 • Φώτο: Splash/ All Over Press
 • Φώτο: Instagram
 • Tags: Κιμ Καρντάσιαν, σόου μπίζνες, Κάνιε Γουέστ, waist trainer forum

 

29 Comments
 1. amyharta says

  Διάβασα επίσης ότι δεν είναι απαραίτητο να φοράς τον κορσέ μόνο στο γυμναστήριο, αλλά μπορείς να τον φοράς και στο σπίτι για 2 με 6 ώρες την ημέρα. Θα έχει αποτέλεσμα; Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο…

 2. daniellelivan says

  Κορίτσια, ξέρει καμία τι είδους κορσές είναι αυτός και από πού μπορούμε να τον αγοράσουμε;

 3. ananellbracy says

  Κι εγώ θέλω μια τέτοια μέση… Έχει πολύ όμορφες καμπύλες και τόσο μικροσκοπική μέση. Φαίνεται τέλεια! Κι εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω κορσέ… Είναι δύσκολο να κινείσαι όταν τον φοράς; Πρέπει να κάνω καθίσματα με αυτόν ή πρέπει να τον βγάζω;

 4. stephanlemons says

  Πήρα το κορσέ μου! Περιμένω 5 ημέρες! Εξαιρετικά άνετο, ωραίο πράγμα! Θα το φορέσω καθημερινά τώρα! Τον διέταξα σε αυτό το κατάστημα. Εδώ, έχουμε όλα. Όλα τέλεια!

 5. kengsirard says

  Κι εγώ θέλω έναν τέτοιο κορσέ!

 6. rondaggett says

  Κάνω γυμναστική φορώντας τον κορσέ εδώ και 2 μήνες. Τον παράγγειλα στην επίσημη ιστοσελίδα. Ορίστε. Στην αρχή τον φορούσα όταν έκανα βαθιά καθίσματα, αλλά τώρα πια τον φοράω στη γυμναστική μου. Η μέση μου είχε φαρδύνει πολύ μετά από όλα αυτά τα βαθιά καθίσματα με πολύ βάρος… Δυστυχώς ο προσωπικός μου γυμναστής δεν μου το συνέστησε. Μετά τον κορσέ, η μέση μου μίκρυνε πολύ, έτσι το συνιστώ σε όλους. Δοκιμασμένο και ελεγμένο, όπως το λένε!

 7. ronyferro says

  Κάνω γυμναστική φορώντας τον κορσέ εδώ και 2 μήνες. Τον παράγγειλα στην επίσημη ιστοσελίδα. Ορίστε. Στην αρχή τον φορούσα όταν έκανα βαθιά καθίσματα, αλλά τώρα πια τον φοράω στη γυμναστική μου. Η μέση μου είχε φαρδύνει πολύ μετά από όλα αυτά τα βαθιά καθίσματα με πολύ βάρος… Μετά τον κορσέ, η μέση μου μίκρυνε πολύ, έτσι το συνιστώ σε όλους. Δοκιμασμένο και ελεγμένο, όπως το λένε!

 8. timaalmond says

  Διάβασα επίσης ότι δεν είναι απαραίτητο να φοράς τον κορσέ μόνο στο γυμναστήριο, αλλά μπορείς να τον φοράς και στο σπίτι για 2 με 6 ώρες την ημέρα. Θα έχει αποτέλεσμα; Πού μπορώ να το αγοράσω;

 9. sheilacantor says

  Μεγάλη, ευχαριστώ! Σκέφτηκα να πάρω ένα και να το δοκιμάσω … Πού μπορώ να το αγοράσω; Και πόσο καιρό θα πάρω;

 10. siafarochard says

  Ευχαριστώ πολύ! Θα το παραγγείλω σήμερα!

 11. francocarren says

  Διάβασα επίσης ότι δεν είναι απαραίτητο να φοράς τον κορσέ μόνο στο γυμναστήριο, αλλά μπορείς να τον φοράς και στο σπίτι για 2 με 6 ώρες την ημέρα. Σκέφτομαι να πάρω έναν και να τον δοκιμάσω… Πού μπορώ να βρω έναν τέτοιο κορσέ; Και σε πόσο καιρό θα τον παραλάβω;

 12. esrogan says

  Κι εγώ θέλω έναν τέτοιο κορσέ! Μετά τον κορσέ, η μέση μου μίκρυνε πολύ, έτσι το συνιστώ σε όλους. Δοκιμασμένο και ελεγμένο, όπως το λένε!

 13. louisbaine says

  Επιτέλους, παρέλαβα τον κορσέ μου! Ναι! Περίμενα 6 μέρες, δεν μπορούσα άλλο! Απίστευτα άνετος, ωραίο υλικό! Τον φοράω εδώ και 10 μέρες, 6 ώρες την ημέρα, και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εμφανή.

 14. mablemccloud says

  Κι εγώ θέλω έναν τέτοιο κορσέ! Μετά τον κορσέ, η μέση μου μίκρυνε πολύ, έτσι το συνιστώ σε όλους. Δοκιμασμένο και ελεγμένο, όπως το λένε!

 15. marcelonapolel says

  Δεν είναι δύσκολο να κινείσαι… Έχει πολύ όμορφες καμπύλες και τόσο μικροσκοπική μέση. Αλλά μάλλον πρέπει να ρωτήσεις τον προσωπικό σου γυμναστή για τα καθίσματα.

 16. lorraingawlik says

  Τον φοράω εδώ και 10 μέρες, 6 ώρες την ημέρα, και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εμφανή (η κοιλιά μαζεύτηκε, τα πλαϊνά μίκρυναν και το πιο σημαντικό, η μέση μου είναι -5 εκ.!!!!)! Μου αρέσει επίσης που δεν κάνει μόνο τη μέση μου πιο μικρή, αλλά δίνει εξαιρετική στάση στο σώμα μου. Είδες αποτελέσματα;

 17. brianmalott says

  Εδώ είναι το κατάστημα – “η επίσημη ιστοσελίδα” Πλήρωσα με αντικαταβολή. Φοβόμουν ότι θα με εξαπατούσαν όταν το παράγγειλα, αλλά το παρέλαβα μετά από 5 ημέρες.

 18. brianamalor says

  Φαίνεται τέλεια! Κι εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω κορσέ… Είναι δύσκολο να κινείσαι όταν τον φοράς; Πρέπει να κάνω καθίσματα με αυτόν ή πρέπει να τον βγάζω;

 19. lovelylovelady says

  Φαίνεται τέλεια! Κι εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω κορσέ… Θα το παραγγείλω σήμερα!

 20. lashaundriao says

  Κορίτσια, Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο. ξέρει καμία τι είδους κορσές είναι αυτός και από πού μπορούμε να τον αγοράσουμε;

 21. fredcamaco says

  Είδες αποτελέσματα; Κι εγώ σκέφτομαι να τον αγοράσω…Είναι δύσκολο να κινείσαι όταν τον φοράς; Πρέπει να κάνω καθίσματα με αυτόν ή πρέπει να τον βγάζω;

 22. jenitzavenegas says

  Κάνω γυμναστική φορώντας τον κορσέ εδώ και 2 μήνες. Τον παράγγειλα στην επίσημη ιστοσελίδα. Μετά τον κορσέ, η μέση μου μίκρυνε πολύ, έτσι το συνιστώ σε όλους.

 23. schmittmatthew says

  Χρησιμοποίησα 2 εβδομάδες, 4 ώρες την ημέρα. Τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς πιο αργά αλλά έχουν αλλάξει. Θα συνεχίσω να κάνω για μια όμορφη μέση της μέσης!

  1. Dixie Strange says

   Η σύζυγός μου το χρησιμοποιεί. Είπε ότι κανένα πρόβλημα, χρησιμοποιήστε πολύ άνετα.

 24. Louie Grimes says

  Ο σύζυγός μου το έδωσε σε μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα απαντήσω μετά τα αποτελέσματα.

 25. Michale Odowd says

  Όταν στέκεται έτσι, αλλά όταν κάθεται κάτω – νομίζω ότι θα είναι διπλωμένο, δεν υπάρχει τίποτα που έχει καθοριστεί ;;

 26. upholsterers says

  Η κοιλιά μου δεν είναι τακτοποιημένη μετά τον τοκετό. Πρέπει να παραγγείλω αυτό το κορσέ για τον εαυτό μου

 27. MichaelKaczar says

  Πάντα πίστευα ότι όταν το σώμα δεν στέκεται ίσιο κορσέ θα διπλωθεί. Αλλά όταν το χρησιμοποίησα, ήμουν εντελώς άνετα με αυτό. Θέλετε πιο όμορφη μέση, παρακαλώ χρησιμοποιήστε το κορσέ σας αμέσως!

 28. sarinafincher says

  Φίλοι φιλοφρόνηση το σώμα μου φαίνεται πιο όμορφη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου αρέσει αυτό το κορσέ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

9 + 1 =