Princess Hair – ik heb het probleem met haaruitval opgelost in slechts 1 week!

69,074

Ik wil vertellen hoe ik erin geslaagd ben om het delicate probleem op te lossen van haaruitval. Het was inderdaad een zeer ernstig probleem – althans voor mij. Ik had nooit gedacht dat ik er ooit mee te maken zou krijgen, zieker niet op mijn 29e. Dit was een completeRAMP! Mijn haar viel niet van de één op de andere dag uit, het was een geleidelijk proces – ik kon zien dat mijn haar dunner werd, elke dag verloor ik meer en meer haar: tijdens het kammen, wassen, en zelfs tijdens het slapen. Vroeger was er genoeg om het over de dunne plekken te kammen, maar op een dag zag ik een echte KALE PLEK midden op mijn hoofd.

Kijk er maar eens naar, dit is wat ik ongeveer 2 maanden geleden op mijn hoofd had (misschien iets meer dan 2):

01

Dat is een ernstig probleem voor een vrouw

Mannen kunnen in ieder geval nog een superkort kapsel laten knippen, en er zelfs van profiteren doordat het mannelijker is, maar deze methode gaat niet op bij de dames, we worden er niet vrouwelijker van, dat is zeker. Ik overdrijf het misschien een beetje, maar mooi, lang en dik haar is precies wat een vrouw vrouwelijk maakt. De vrouw in je verliezen is als jezelf verliezen. Begrijpt u wat ik bedoel? Ik moest zelfs een paar dagen vrij nemen want ik schaamde me om mijn collega’s onder ogen te komen. Ik ben 29 maar op dat moment voelde ik me alsof ik de meest verlegen tiener ter wereld was. En mijn man … Nou, hij vertelde me dat er niets aan de hand was en dat hij hoe dan ook van me hield en dat het niet uitmaakte hoe ik er uitzag, maar ik voelde dat er een afstand tussen ons was. Tijdens deze periode ging ik letterlijk door een hel. Ik had geen zelfvertrouwen meer, en ook geen vertrouwen meer in het leven, en het leek erop dat mijn leven voorbij was.

Ik heb zoveel dingen geprobeerd om te proberen het probleem op te lossen.

Natuurlijk, ik probeerde alles dat ik te pakken kon krijgen. Ik had geen tijd om over deze methodes na te denken, ik experimenteerde enkel omdat dit een probleem was dat zo spoedig mogelijk het hoofd moest worden geboden. U kunt zich niet voorstellen hoeveel dingen ik heb geprobeerd. Hier is mijn lijst:

– shampoo (* ik kocht ze in onredelijke hoeveelheden, van verschillende merken en prijzen, ik gebruikte ze strikt volgens voorschrift, maar het had geen enkel effect, zelfs niet op korte termijn) HET WERKTE GEEN ENKELE KEER!

– sprays en lotions (werden ook in onnoemelijke hoeveelheden gekocht, afzonderlijk gebruikt of naast andere behandelmethoden, mijn haar werd wel zachter maar de haaruitval bleef helaas)- HET WERKTE GEEN ENKELE KEER!

– medicijnen (toen ik een tricholoog raadpleegde, schreef hij mij een pillenkuur voor en vertelde me dat mijn lever was vergiftigd, en dat dat tot haaruitval leidde). Ik deed de kuur, en onderging enkele tests. Resultaat: volgens mijn testresultaten was alles genormaliseerd, maar ik bleef last van haaruitval houden. HET WERKTE GEEN ENKELE KEER!

– speciale voeding (ik heb hier niets toe te voegen, echt, ‘goede voeding’ laat je haar niet groeien, geloof me) – HET WERKTE GEEN ENKELE KEER!

– alternatieve methodes (Ik wreef uienouillon op mijn hoofdhuid, gebruikte ook kliswortelolie en mayonaise – maar ik denk dat het zelfs erger werd, mijn haar werd zelfs nog dunner) HET WERKTE GEEN ENKELE KEER!

Zoals u kunt zien, heb ik niet zitten duimendraaien. Maar ik werd er wanhopig van omdat niets hielp. Zelfs niet een klein beetje. Geen enkel effect. Ik hoopte zo dat op zijn minste één behandeling tegen haaruitval zou helpen.

De oplossing kwam vanuit het niets

01

Ik belde een vriendin, ze lachte me uit en zei dat ik compleet gestoord was, dat de dure noch de goedkope maskers werkten. Ze hadden alleen een visueel effect door het haar met siliconen te omhullen – vandaar dat het haar tijdelijk zijdeachtig en glad wordt.

Behandelingen in een salon zijn ook oplichterij, het heeft geen zin om te wachten tot het haar hersteld is, zoals ze beloven, er is alleen een tijdelijk visueel effect dat in maximaal 3 dagen is verdwenen.

Mijn vriendin adviseerde me alleen een ding te proberen – een speciale haarmasker Princess Hair.Iedereen in de kapsalon waar ze werkt, gebruikt het al lang en het is in feite de enige behandeling die daadwerkelijk invloed op de haargroei heeft en het kan herstellen.

Kortom, mijn vriendin vertelde me dat alle haarproducten die min of meer werken en in de winkel worden verkocht, bestanddelen bevatten die in dit masker terug te vinden zijn. Ze verzekeren u van het effect. Maar ze kosten veel meer.

Kappers weten dit al lang, omdat al deze superdure behandelingen zoals bio-restauraties en stijlen op dit enkele product zijn gebaseerd. Ze verzinnen gewoon mooie namen voor deze behandelingen om meer geld te kunnen verdienen aan klanten.

Na 2 weken continu Princess Hair te hebben gebruikt, begon mijn haar weer normaal aan te voelen.

Serieus. Sommige plaatsen, vooral in het midden en ook aan de voorkant van mijn hoofd dicht tegen mijn voorhoofd, waren zichtbaar kaal omdat het haar daar bleef uitvallen. En toen plotseling – joehoe! begonnen mijn kale plekken te verdwijnen.

Ik kon het bijna wel uitschreeuwen van blijdschap! Het was moeilijk te geloven, maar het was echt waar. Echt, ik weet niet wat er zo magisch is aan dit masker, maar HET WERKTE ECHT!

Gelooft u het niet? Bekijk het zelf (de foto’s zijn 2 maanden na elkaar genomen).

01

Het verschil is duidelijk! Eindelijk hoefde ik niet meer mijn kale plek te verhullen met het kammen.

Hoe heb ik het gebruikt? Strikt volgens de aanwijzingen – ik heb het masker op het haar en de hoofdhuid aangebracht, ingewreven en het daarna uitgespoeld. Zeer makkelijk te gebruiken, en HET EFFECT IS OPVALLEND!

Waar heb ik het besteld? Op deze website Voor zover ik weet, leveren ze alleen originele producten, wat te controleren is door de codes op de verpakkingen.

Dit is het, mijn hele verhaal. Geluk kent geen grenzen, dus ik heb besloten het met u te delen. Ik ben ervan overtuigd dat het u ook zal helpen.

Overigens, het heeft mijn moeder ook geholpen. Dus nu zijn het er twee! Hier is haar resultaat:

01

 

Wilt u uw haaruitvalprobleem oplossen? Klik hier!

24 Comments
 1. felicianofun says

  Ik ken dit masker ook. Ik begon al heel vroeg kaal te worden, het masker heeft me geholpen en het resultaat is bijna hetzelfde. Ik raad het absoluut aan.

 2. waynesimer says

  Als niets anders helpt, ja, dan moet je het proberen. Ik heb ooit eens een haartransplantatie gedaan. Onvoorstelbaar veel geld uitgegeven. Aan de ene kant heb ik er geen spijt van, maar aan de andere kant is het echt zonde. Ik had zo veel geld kunnen besparen als ik eerder over dit masker had gehoord ((waarom wist ik het niet?!

 3. bennettnick says

  Als niets anders helpt, ja, dan moet je het proberen. Ik heb ooit eens een haartransplantatie gedaan. Onvoorstelbaar veel geld uitgegeven. Aan de ene kant heb ik er geen spijt van, maar aan de andere kant is het echt zonde. Het klinkt verleidelijk, ik ga het bestellen.

 4. traceydemel says

  ik heb er 5 jaar tegen gevochten, maar zonder resultaat. Alleen dit masker hielp mij. Het werkt heel snel! Ik weet niet wat ik zonder dit zou doen.

 5. keikomoseley says

  Ik hoorde voor het eerst over dit product door dit artikel. Ik gebruik dit masker nu een maand en mijn haar is zo glanzend! En het is 5 cm gegroeid!Ik ben het ermee eens, het is een zeer effectieve behandeling voor dunner wordend haar!

 6. marakmireles says

  Ik weet niet wat ik zonder dit zou doen. Dit masker heeft mij ook geholpen! Het werkt heel snel! En u hoeft geen half jaar te wachten op de eerste resultaten. Ik kocht het ook voor mijn moeder.

 7. emjalimjackson says

  Ik bestelde het voor mijn dochter, ik was ziek van bezorgdheid. Ik zag eigenlijk geen problemen met haar haar, maar ze was wanhopig.Ik ben het ermee eens, het is een zeer effectieve behandeling voor dunner wordend haar!

 8. simondramak says

  Ik heb ooit eens een haartransplantatie gedaan. Onvoorstelbaar veel geld uitgegeven. Aan de ene kant heb ik er geen spijt van, maar aan de andere kant is het echt zonde. Ik weet niet wat ik moet zeggen! Het klinkt verleidelijk, ik ga het bestellen.

 9. lynnethoman says

  Als niets anders helpt, ja dan moet je het proberen. Het was moeilijk te geloven, maar het was echt waar. Ik kon het bijna wel uitschreeuwen van blijdschap! begonnen mijn kale plekken te verdwijnen.

 10. andreacoronal says

  Ik denk niet dat ik mijn glanzende haar weer zal vinden. Een vriend heeft prinsessenhaar aan mij voorgesteld. Ik ben heel blij. Dank je prinses haar

 11. eduvigesverduzco says

  Ik ken dit masker ook. Ik begon al heel vroeg kaal te worden, het masker heeft me geholpen en het resultaat is bijna hetzelfde. Als niets anders helpt, ja, dan moet je het proberen. Ik raad het absoluut aan.

 12. carmelinafaraci says

  klinkt interessant! Ik zal het gebruiken en feedback geven na de resultaten.

 13. kenymarsh says

  Ik had soortgelijke problemen, ik was doodongelukkig. Het werkt heel snel! Je zou het nu moeten proberen, maak je geen zorgen!

 14. timothyreda says

  Ik deed vroeger een haartransplantatie. Er is ongelooflijk veel geld uitgegeven. nu maakte mijn haar er een … ik heb “prinsessenhaar” besteld en feedback na de resultaten!

 15. philadamski says

  Ik ben een vrouw met verward haar, stal veel … schandelijk. Ik heb hulp nodig! Kan het haar van Princes me helpen?

 16. jenniferlachapelle says

  Ik heb prinses haar aan mijn moeder geschonken. Na 2 maanden ontmoette ik haar opnieuw. Vreemd genoeg is haar haar mooi. Ze is hier heel blij mee. dank prinses haar!

 17. zambranojeni says

  Maak je geen zorgen te veel reclame. Ik heb prinses haar gebruikt zoals aangegeven. zeer verbluffende resultaten!

 18. aprillampert says

  Mijn moeder is 55 jaar oud. Kan dit product oudere mensen helpen?

 19. lampertbaron says

  Après un mois de travail, mon mari était très surpris avec mes cheveux. Cela a marqué des changements positifs. merci princesse cheveux!

 20. akbarapacheco says

  Ik gebruik nu al 2 jaar pruiken, erg ongemakkelijk. Nadat ik prinses haar kende, besloot ik het te gebruiken. De resultaten zijn geweldig, mijn haar groeit sneller en dikker. Ik hou van prinses haar!

 21. LarsenWake says

  Het werd zeer snel geleverd nadat ik had besteld. Het effect van het product met mijn haar is even snel: 5 cm voor 1 maand! Geweldig. Ik zal het haar van Princess blijven gebruiken!

 22. rondaken says

  Mijn haar was erg dun. Na de geboorte neemt het ook aanzienlijk af. Ik heb op veel manieren haar haar laten groeien, het is erg tijdrovend maar niet effectief. Ik heb Princess Hair een maand lang gebruikt, zo blij dat het werkte. Ik vertrouw dit product!

 23. Cody Pack says

  Mijn haar is dun en kort. Ik wil mijn haar meer, langer uit sneller. Kan Princess Hair mij helpen?

 24. Kiyoko Barnette says

  Princess Hair is altijd beschikbaar in mijn haarverzorgingscollectie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

5 + 1 =