Παρακαλώ βοηθήστε! Πως να θεραπεύσω τον κάλο στο πόδι;

5,993
Σταυρούλα Λιναρδάκη
Έχω έναν πολύ ενοχλητικό κάλο στο κάτω μέρος του μεγάλου μου δαχτύλου. Με πονάει όταν περπατώ, έχω κράμπες στα δάχτυλα και μου είναι αδύνατο να πατήσω σε ολόκληρο το πόδι, με πονάει τρομερά. Άρχισα να φοράω πιο αναπαυτικά παπούτσια μεγαλύτερου μεγέθους, αλλά δεν υπάρχουν αλλαγές. Ο πόνος έχει αυξηθεί. Δοκίμασα έναν σωρό παραδοσιακές συνταγές και αλοιφές αλλά δεν έγινε τίποτα. Άκουσα από φίλους ότι το κόκκαλο μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με χειρουργείο. Είναι αυτή η μοναδική λύση;
Ιωάννης Μαρκοδήμος χειρουργός, τραυματολόγος

απαντήσεις στην ερώτηση
Γεια σου Σταυρούλα!
Υπάρχουν διάφορες χειρουργικές διαδικασίες για την αφαίρεση ενός κάλου. Όλες είναι πολύ δύσκολες, οδυνηρές και ακριβές. Ωστόσο η επέμβαση – αποτελεί πάντα την τελευταία λύση. Με την εμπειρία μας από την κλινική μπορούμε να πούμε ότι στις 9 από τις 10 περιπτώσεις ένας μοναδικός νάρθηκας, ο Valgus 2 in 1 – βοηθά να ξεφορτωθούμε τους κάλους. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν για μη χειρουργική θεραπεία. Αυτός ο ιδιαίτερα αποτελεσματικός διπλός νάρθηκας είναι 10 φορές πιο οικονομικός από την πιο απλή χειρουργική διαδικασία αφαίρεσης κάλων. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το προϊόν πέρα από αποτελεσματικό είναι και πολύ πρακτικό. Την ημέρα μπορείς να φοράς τον έναν από τους δύο νάρθηκες μέσα σε οποιοδήποτε ανοιχτό ή κλειστό παπούτσι και τη νύχτα όταν κοιμάσαι μπορείς να φοράς τον δεύτερο ειδικό νάρθηκα νυχτός. Ορίστε ορισμένα αποτελέσματα που πέτυχαν ασθενείς μου με τη βοήθεια του Valgus 2 in 1:

Σταυρούλα Λιναρδάκη
Ευχαριστώ, που μπορώ να αγοράσω αυτούς τους νάρθηκες; Φοβάμαι να παραγγείλω από άγνωστες ιστοσελίδες… Φοβάμαι μην πέσω θύμα κάποιας απάτης εμπιστεύομαι μόνο τις επίσημες ιστοσελίδες. Πείτε μου παρακαλώ, που μπορώ να αγοράσω ένα 100% αυθεντικό Valgus 2 in 1;
Ιωάννης Μαρκοδήμος
Σταυρούλα μπορείς να παραγγείλεις το Valgus 2 in 1 στην επίσημη ιστοσελίδα του παρασκευαστή.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ

 

28 Comments
 1. ananellbracy says

  Πριν από 10 μέρες αγόρασα ένα ζευγάρι όμορφα παπούτσια σε ένα κατάστημα, ήθελα να τα δείξω στις συναδέλφους μου. Τα τακούνια των 12 εκατοστών αποδείχθηκαν υπερβολή τελικά. Φορούσα τα παπούτσια περίπου για μία εβδομάδα όταν έκανε την εμφάνισή του το πρόβλημα. Τα πόδια μου πονούσαν από το περπάτημα, πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο για μένα! Τότε ακριβώς έκαναν την εμφάνισή μου δύο κάλοι, ένας σε κάθε πόδι. Σκεφτόμουν το ενδεχόμενο του χειρουργείου, αλλά ευτυχώς μία φίλη με συμβούλευσε να δοκιμάσω το Valgus 2 in 1. Αποτελείται από δύο μέρη: έναν νάρθηκα που φοράει κανείς τη ημέρα με τα παπούτσια και ο οποίος είναι αόρατος ακόμη και με ανοιχτά παπούτσια και άλλον έναν νάρθηκα που φοράμε όταν πέφουμε στο κρεβάτι για ύπνο. Τώρα περπατάω και πάλι κανονικά σαν άνθρωπος. Πραγματικά δεν θα ήθελα να έχω τα πόδια της Σίντι Κρόφοντ ή της Βικτόρια Μπέκαμ.

 2. stephanlemons says

  Είμαι κοντή, μόμις 1,50 αλλά τα πόδια μου είναι μεγάλα. Φοράω μεγάλο νούμερο παπούτσια κάτι που δεν μου ταιριάζει. Είμαι επίσης υποχρεωμένη να φοράω ψηλά τακούνια γιατί κάνουν τα πόδια μου να δείχνουν πιο μικρά. Φυσικά και στη δική μου περίπτωση ο κάλος αναπτύχθηκε ταχύτατα. Δεν με βοήθησε ούτε η γυμναστική, ούτε άλλα χαζά πράγματα. Δοκίμασα το Valgus 2 in 1 και το πρόβλημα απλά διορθώθηκε.

 3. kengsirard says

  Είμαι 50 ετών. Όταν ήμουν πιο νέα δεν το σκεφτόμουν καν. Όμως πρόσφατα, ο κάλος στην άρθρωσή μου μεγάλωσε κατά πολύ, δεν μπορούσα να φορέσω παπούτσι. Ήταν πολύ οδυνηρό δεν μπορούσα ούτε καν να φορέσω παντόφλες στο σπίτι, πραγματικά το πρόβλημά μου ήταν μεγάλο. Κάποια στιγμή είχα βγει έξω να αγοράσω παπούτσια, δοκίμασα ένα σωρό αλλά δεν αισθανόμουν άνετα με κανένα. Τότε έβαλα κυριολεκτικά τα κλάμματα. Η πωλήτρια ήρθε και με ρώτησε τι είχε συμβεί. Της είπα πόσο υπέφερα από τον κάλο και μου συνέστησε το Valgus 2 in 1. Μου είπε ότι το είχε χρησιμοποιήσει και η ίδια καθώς είχε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου και πως πλέον δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορέσει ακόμη και στενά παπούτσια. Την εμπιστεύτηκα και πηγαίνοντας σπίτι παράγγειλα αμέσως το προϊόν. Με βοήθησε! Το προτείνω σε όλους

 4. rondaggett says

  Αν το σκεφτείτε κορίτσια, οι ιστορίες μας είναι οι ίδιες. Το δικό μου πρόβλημα είναι κληρονομικό. Το είχε η μαμά μου και η γιαγιά μου. Ο πόνος ορισμένες φορές ήταν τόσο δυνατός που έφτανα στο σημείο να κλαίω. Ποτέ δεν φορούσα γόβες, τουλάχιστον μέχρι που δοκίμασα το Valgus 2 in 1 Δοκίμασα πρόσφατα παπούτσια με τακούνι και πιστεύω ότι είναι τώρα πλέον τέλεια για τα πόδια μου!

 5. ronyferro says

  Είμαι χορεύτρια του μπαλέτου. Μου λένε ότι είμαι υπέροχη στη σκηνή αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής και κοπιαστικής δουλειάς. Καθώς η παραμόρφωση του δαχτύλου μου μεγάλωνε, σε κάποιο σημείο δεν μπορούσα πλέον να χορέψω στις μύτες. Για ορισμένες κοπέλες η εμφάνιση είναι το παν, αλλά για μένα δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς κινδύνευε ολόκληρη η επαγγελματική μου καριέρα. Έτυχε να μάθω για το Valgus 2 in 1 από μια συνάδελφό μου. Την είδα να το φορά και τη ρώτησα τι ήταν. Μου απάντησε απλά να το δοκιμάσω. Ειλικρινά, δεν περίμενα ποτέ αυτά τα αποτελέσματα. Οι φόβοι μου ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψω το μπαλέτο έφυγαν.

 6. timaalmond says

  Το άσχημο είναι ότι με τα εξογκώματα που δημιουργούνται, τα παπούτσια δεν χωράνε στα πόδια. Δεν μιλάω για γόβες και κατούνια ψηλά, ακόμη και οι συνηθισμένες μπότες είναι άβολες. Η τριβή με τα πόδια σε κάνει να κουτσαίνεις. Το καλοκαίριη κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη γιατί η “ομορφιά” μου είναι εκτεθειμένη σε οποιονδήποτε στον δρόμο. Διάβασα το άρθρο και παράγγειλα το Valgus 2 in 1 Τα πρώτα μου αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά – τα πόδια μου δεν πονούν πλέον. Περιμένω με ενθουσιασμό και άλλες αλλαγές.

 7. SheilaCantor says

  Είμαι σερβιτόρα και δουλεύω πολλές ώρες όρθια. η πολιτική του καταστήματος είναι μπλούζα, φούστα και ψηλό τακούνι. Εργάζομναι από τις 4 το απόγευμα έως τις 3 το πρωί. Η πίεση στα πόδια μου είναι μεγάλη και το αποτέλεσμα ήταν να κάνει την εμφάνισή του ένας κάλος. Όλα μου τα παπούτσια με πονούσαν πολύ, δεν μπορούσα πραγματικά να ανεχτώ τον πόνο. Δεν έχασα χρόνο, παράγγειλα το Valgus 2 in 1. Πριν το δοκιμάσω φοβόμουν ότι απλά θα έπρεπε να αφήσω τη δουλειά μου. Χρειαζόμουν τα χρήματα όμως για τις σπουδές μου. Γι’ αυτό αγαπητές μου φίλες, θα έπρεπε να ξεχάσω τις σπουδές μου και να ζω στο δρόμο, αλλά τίποτα από αυτά δεν συνέβη με τη βοήθεια που μου προσέφεραν αυτοί οι εκπληκτικοί νάρθηκες!

 8. siafarochard says

  Όταν ήμουν νέα εργαζόμουν στα γραφεία μιας πολύ μεγάλης και γνωστής εταιρίας. Όλες οι κοπέλες εκεί επιδιώκαμε να έχουμε στυλ. Ποιο είναι λοιπόν το πιο “δυνατό” σημείο που μπορεί να επιδείξει κάποια γυναίκα; Τα πόδια. μια κοντή φούστα, ψηλά τακούνια, φωτεινό μεϊκάπ και μεταμορφώνεσαι σε βασίλισσα. Βέβαια πλέον μπορώ να καταλάβω πόσο ηλίθιο ήταν αυτό που έκανα. Χοροπηδούσα στις σκάλες πάνω στις γόβες όλη την ημέρα και τώρα δεν μπορώ να φορέσω ούτα σαγιονάρα. Δοκίμασα διάφορες θεραπείες: ζεστά ποδόλουτρα, πάγο και μασάζ. Δεν με βοήθησαν. Όταν αγόρασα το Valgus 2 in 1 δεν πίστευα ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Ευτυχώς αισθάνομαι πλέον στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων δέκα ετών.

 9. francocarren says

  τα παπούτσια δεν χωράνε στα πόδια. ακόμη και οι συνηθισμένες μπότες είναι άβολες. Η τριβή με τα πόδια σε κάνει να κουτσαίνεις. Διάβασα το άρθρο και παράγγειλα το Valgus 2 in 1 Τα πρώτα μου αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά – τα πόδια μου δεν πονούν πλέον. Περιμένω με ενθουσιασμό και άλλες αλλαγές.

 10. esrogan says

  Είμαι 35 ετών και πρόσφατα μου εμφανίστηκαν και εμένα κάλοι στα πόδια. Πάντα λάτρευα και φορούσα καθημερινά στενά παπούτσια με μεγάλο τακούνι, από τα 18 μου. Ένωθα και ήμουν πάντα μέσα στη μόδα. Με δυσκόλευαν, αλλά πάντα πίστευα ότι η ομορφιά απαιτεί θυσίες. Ήταν χαζό, το ξέρω! Πολλά ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γείτονα! Με συμβούλεψε να αγοράσω το Valgus 2 in 1 και επιτέλους πλέον τα πόδια μου ηρέμησαν.

 11. louisbaine says

  Το άσχημο είναι ότι με τα εξογκώματα που δημιουργούνται, τα παπούτσια δεν χωράνε στα πόδια. Δεν μιλάω για γόβες και κατούνια ψηλά, ακόμη και οι συνηθισμένες μπότες είναι άβολες. Διάβασα το άρθρο και παράγγειλα το Valgus 2 in 1 Τα πρώτα μου αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά – τα πόδια μου δεν πονούν πλέον. Περιμένω με ενθουσιασμό και άλλες αλλαγές.

 12. mablemccloud says

  Το άσχημο είναι ότι με τα εξογκώματα που δημιουργούνται, τα παπούτσια δεν χωράνε στα πόδια. Για ορισμένες κοπέλες, η εμφάνιση είναι το παν. Διάβασα το άρθρο και παράγγειλα το Valgus 2 in 1 Τα πρώτα μου αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά – τα πόδια μου δεν πονούν πλέον. Περιμένω με ενθουσιασμό και άλλες αλλαγές.

 13. marcelonapolel says

  Όλα μου τα παπούτσια με πονούσαν πολύ, δεν μπορούσα πραγματικά να ανεχτώ τον πόνο. Δεν έχασα χρόνο, παράγγειλα το Valgus 2 in 1. Τα πρώτα μου αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά

 14. lorraingawlik says

  Μου αρέσουν τα ψηλά τακούνια. Έχω μια ολόκληρη συλλογή από ψηλά τακούνια. Τους χρησιμοποιώ τακτικά, όταν πηγαίνω στη δουλειά και βγαίνω έξω. Είναι λυπηρό! Είναι η προτίμησή μου να πρησμένο πόδι, περισσότερος πόνος. Έχω ακούσει για το Valgus 2 σε 1, είναι πραγματικά χρήσιμο για μένα;

 15. brianmalott says

  Υψηλά τακούνια για το σώμα μιας γυναίκας. Αλλά δεν κάνει τα πόδια μου τα πόδια κανονικά. πραγματικά πολύ οδυνηρό. VALGUS 2 σε 1 με βοηθήσετε ???

 16. brianamalott says

  Είμαι σερβιτόρα και δουλεύω πολλές ώρες όρθια. Όλα μου τα παπούτσια με πονούσαν πολύ, δεν μπορούσα πραγματικά να ανεχτώ τον πόνο. Δεν έχασα χρόνο, παράγγειλα το Valgus 2 in 1. Πριν το δοκιμάσω φοβόμουν ότι απλά θα έπρεπε να αφήσω τη δουλειά μου. Χρειαζόμουν τα χρήματα όμως για τις σπουδές μου…

 17. brianamalor says

  Είμαι σερβιτόρα και δουλεύω πολλές ώρες όρθια. Όλα μου τα παπούτσια με πονούσαν πολύ, δεν μπορούσα πραγματικά να ανεχτώ τον πόνο. Δεν έχασα χρόνο, παράγγειλα το Valgus 2 in 1. Πριν το δοκιμάσω φοβόμουν ότι απλά θα έπρεπε να αφήσω τη δουλειά μου. Χρειαζόμουν τα χρήματα όμως για τις σπουδές μου…

 18. lovelylovelady says

  Ένωθα και ήμουν πάντα μέσα στη μόδα. Βέβαια πολλές θα καταλαβαίνετε πόσο άβολα είναι αυτά τα παπούτσια. Ο πόνος ορισμένες φορές ήταν τόσο δυνατός που έφτανα στο σημείο να κλαίω. Ποτέ δεν φορούσα γόβες, τουλάχιστον μέχρι που δοκίμασα το Valgus 2 in 1. Δοκίμασα πρόσφατα παπούτσια με τακούνι και πιστεύω ότι είναι τώρα πλέον τέλεια για τα πόδια μου!

 19. lashaundriao says

  Η τριβή με τα πόδια σε κάνει να κουτσαίνεις. Ο πόνος ορισμένες φορές ήταν τόσο δυνατός που έφτανα στο σημείο να κλαίω. Είμαι σερβιτόρα και δουλεύω πολλές ώρες όρθια. Όλα μου τα παπούτσια με πονούσαν πολύ. παράγγειλα το Valgus 2 in 1. ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα!

 20. fredcamaco says

  Ήταν πολύ οδυνηρό δεν μπορούσα ούτε καν να φορέσω παντόφλες στο σπίτι. Τότε έβαλα κυριολεκτικά τα κλάμματα. Αγόρασα τον Valgus 2 στο 1. Θα απαντήσω σύντομα. ελπίζω ότι με βοηθά!

 21. jenitzavenegas says

  Αν το σκεφτείτε κορίτσια, οι ιστορίες μας είναι οι ίδιες. Το άσχημο είναι ότι με τα εξογκώματα που δημιουργούνται, τα παπούτσια δεν χωράνε στα πόδια. Διάβασα το άρθρο και παράγγειλα το Valgus 2 in 1, Περιμένω με ενθουσιασμό και άλλες αλλαγές.

  1. Dixie Strange says

   ο πόνος μου μειώθηκε σημαντικά. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ. Θέλω να θεραπεύσω τελείως.

 22. schmittmatthew says

  Βρισκόμουν σε αυτήν την κατάσταση εδώ και ένα χρόνο. Ξέρω για το Valgus 2 σε 1 από αυτό το άρθρο. Το διέταξα και το πήρα. θετικά αποτελέσματα! τα πόδια μου είναι πολύ πιο άνετα. χάρη στο Valgus 2 σε 1!

 23. Louie Grimes says

  Το διέταξα εγώ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα το πάρω. αισθάνομαι άσχημα με πόνο στα πόδια 🙁

 24. michaleodowd says

  Αγόρασα αυτό το προϊόν για τη μητέρα μου. Ο πόνος της έχει υποχωρήσει, μπορεί άνετα να παίξει μαζί της, χωρίς πλέον να υποφέρει από πόνο στα πόδια της. Πιστεύω ότι το Valgus 2 σε 1!

 25. upholsterers says

  Το προϊόν παραδίδεται πολύ γρήγορα μετά από παραγγελία. Βλέπω έντονη ανακούφιση από τον πόνο. Ελπίζω ότι με βοηθάει περισσότερο: Θέλω να θεραπευθεί!

 26. MichaelKaczar says

  Μόνο όσοι έχουν πόνο μπορούν να κατανοήσουν την αίσθηση της δυσφορίας, του πόνου όταν μετακινούνται. Είμαι μόλις 30 ετών και είχα πόνο στο πόδι μου. Το ήξερα τον Valgus 2 σε 1 χάρη στη μητέρα μου. Το πόδι μου έχει βελτιωθεί πολύ. Θα πρέπει να έχετε το Valgus 2 σε 1 στο γραφείο του οικογενειακού ιατρού σας. χάρη στο Valgus 2 σε 1!

 27. sarinafincher says

  Με βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ. χάρη στο Valgus 2 σε 1!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

39 + = 47