Princess hair – Όλα τα χαμένα μαλλιά αποκαταστάθηκαν σε 2 μήνες

6,602

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πώς κατάφερα να λύσω το ευαίσθητο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών. Ήταν όντως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, τουλάχιστον για μένα. Ποτέ δεν είχα φανταστεί, ότι θα αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο, ειδικά στα 29 μου. Μιλάμε για την απόλυτη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Η απώλεια των μαλλιών δεν έγινε βέβαια σε μία μέρα, αλλά ήταν μια σταδιακή διαδικασία. Έβλεπα τα μαλλιά μου να λεπταίνουν, έπεφταν μέρα με τη μέρα… μόλις τα χτένιζα, όταν τα έλουζα, ακόμα και όταν κοιμόμουν. Μια μέρα, παρατήρησα ένα πραγματικά ΦΑΛΑΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ στο κέντρο του κεφαλιού μου.

Απλά ρίξτε μια ματιά, να τι είχα πάνω στο κεφάλι μου πριν 2 μήνες περίπου (μπορεί και λίγο περισσότερο από 2):

01

Αυτό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για μια γυναίκα

Οι άνδρες μπορούν να κάνουν ένα πολύ κοντό κούρεμα ή και να τα ξυρίσουν εντελώς. Συχνά μάλιστα δείχνουν και πιο αρρενωποί έτσι, αλλά αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για τις γυναίκες. Δεν θα φαινόμαστε πιο θηλυκές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ίσως υπερβάλλω λίγο, αλλά τα όμορφα, μακριά και πυκνά μαλλιά είναι αυτό που κάνουν μια γυναίκα αληθινή γυναίκα. Όταν μια γυναίκα νιώθει, ότι χάνει τη θηλυκότητά της, νιώθει σαν να χάνει τον ίδιο της το εαυτό. Καταλαβαίνετε τι εννοώ, φαντάζομαι. Αναγκάστηκα μέχρι να πάρω κάποιες μέρες άδεια, γιατί ντρεπόμουν το πώς φαινόμουνστα μάτια των συναδέλφων μου. Είμαι 29 ετών, αλλά εκείνη την εποχή ήμουν πιο ανασφαλής κι από την εποχή της εφηβείας μου. Τι να πω για το σύζυγό μου… Λοιπόν, μου είπε, ότι όλα ήταν μια χαρά και θα με αγαπούσε οτιδήποτε κι αν συνέβαινε, αλλά ένιωθα, ότι είχε αρχίσει να απομακρύνεται. Τότε ήταν που ένιωσα κυριολεκτικά, ότι περνούσα μια κόλαση. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση και πίστευα, ότι η ζωή μου είχε τελειώσει.

Είχα δοκιμάσει τόσα πολλά πράγματα για να απαλλαχτώ από το πρόβλημα.

Φυσικά, δοκίμασα οτιδήποτε έπεφτε στα χέρια μου. Πειραματιζόμουν με όλες αυτές τις μεθόδους, γιατί το πρόβλημα ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν μπορείτε ούτε καν να φανταστείτε πόσα πράγματα έχω δοκιμάσει. Να μια μικρή λίστα:

– Σαμπουάν: Διάφορες μάρκες και τιμές – ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα, ούτε καν προσωρινό. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Σπρέι και λοσιόν: Επίσης διάφορες μάρκες και τιμές – χρησιμοποιούσα τα προϊόντα μαζί με υπόλοιπες μεθόδους και τα μαλλιά μου έγιναν πιο απαλά, αλλά συνέχιζαν να πέφτουν. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Χάπια: Όταν επισκέφτηκα έναν ειδικό γιατρό – τριχολόγο – μου έγραψε μια θεραπεία με χάπια, λέγοντάς μου, ότι το συκώτι μου ήταν γεμάτο τοξίνες, που προκαλούσαν τελικά τριχόπτωση. Συμπέρασμα: σύμφωνα με τις δοκιμές μου, κάποια πράγματα ρυθμίστηκαν, αλλά συνέχιζα να χάνω τα μαλλιά μου. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Ειδικές δίαιτες: Δεν έχω κάτι να προσθέσω εδώ πραγματικά… η καλή διατροφή δεν θα κάνει τα μαλλιά σας να φυτρώσουν ξανά, αυτό είναι σίγουρο. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

– Γιατροσόφια: Έτριβα ζωμό από κρεμμύδι στο τριχωτό, ακόμα και μαγιονέζα, αλλά νομίζω, ότι η κατάσταση έγινε χειρότερη… τα μαλλιά μου λέπτυναν κι άλλο. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έκατσα με σταυρωμένα χέρια. Αλλά ήμουν απελπισμένη, γιατί τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Ούτε καν μικρό. Απλά κανένα αποτέλεσμα. Ήθελα τόσο πολύ τουλάχιστον μία θεραπεία κατά της απώλειας μαλλιών να μπορούσε να βοηθήσει.

Η σωτηρία ήρθε από το πουθενά

01

Μια φίλη μου τηλεφώνησε και μόλις της είπα τι τραβάω, άρχισε να γελάει και να μου λέει, ότι είμαι εντελώς χαζή, καθώς ούτε τα ακριβά, ούτε τα φθηνά προϊόντα έχουν αποτέλεσμα. Έχουν απλά ένα οπτικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τα μαλλιά με σιλικόνη. Λεία κι απαλά μαλλιά, μόνο στιγμιαία όμως.

Οι θεραπείες στα κομμωτήρια επίσης δίνουν μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα, το οποίο εξαφανίζεται σε 3 μέρες.

Η φίλη μου λοιπόν μου είπε να δοκιμάσω μόνο ένα πράγμα – μια ειδική, ιατρική μάσκα μαλλιών, την Princess Hair. Η συγκεκριμένη κοπέλα δουλεύει σε κομμωτήριο και λέει, ότι χρησιμοποιούν τη μάσκα εδώ και πολύ καιρό και ουσιαστικά είναι η μόνη θεραπεία, η οποία όντως προσφέρει ανάπτυξη μαλλιών και αποκατάσταση.

Εν συντομία, η φίλου μου ανέφερε, ότι όλα τα προϊόντα που πουλιούνται στα καταστήματα περιέχουν λίγο-πολύ συστατικά, που υπάρχουν και σε αυτή τη μάσκα.Εξασφαλίζουν έτσι το αποτέλεσμα. Όμως κοστίζουν πολύ παραπάνω.

Στα κομμωτήρια ξέρουν για τη θεραπεία αυτή εδώ και πολύ καιρό, καθώς όλες αυτές οι πανάκριβες θεραπείες βασίζονται σε αυτό το προϊόν. Απλά τους δίνουν βαρύγδουπα ονόματα για να βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους πελάτες.

Μέχρι το τέλος των 2 εβδομάδων συνεχούς χρήσης του Princess Hair, τα μαλλιά μου επέστρεψαν στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Σοβαρά. Σε μερικά σημεία, ειδικά στη μέση και κοντά στο μέτωπο, υπήρχαν ορατά φαλακρά σημεία, γιατί από εκεί έπεφταν πολλά μαλλιά. Και ξαφνικά – το θαύμα! Τα φαλακρά σημεία άρχισαν να εξαφανίζονται.

Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που είχα σχεδόν δάκρυα από τη χαρά μου! Ήταν δύσκολο να το πιστέψω, αλλά ήταν η αλήθεια. Δεν ξέρω τι τόσο ξεχωριστό έχει αυτή η μάσκα, αλλά ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Δεν το πιστεύετε; Δείτε με τα μάτια σας (οι φωτογραφίες λήφθηκαν με 2 μήνες διαφορά).

01

Η διαφορά είναι εμφανής! Τουλάχιστον σταμάτησα να σιχαίνομαι τη φαλάκρα και την εμφάνισή μου.

Πώς χρησιμοποιούσα τη μάσκα Ακολουθούσα αυστηρά τις οδηγίες: έβαζα τη μάσκα στα μαλλιά και το τριχωτό και μετά ξέπλενα. Πολύ εύκολο προϊόν στη χρήση και ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ!

Από πού παράγγειλα το προϊόν Από αυτή την ιστοσελίδα. Απ’ όσο γνωρίζω, πωλούν μόνο γνήσια προϊόντα, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν από τους κωδικούς στις συσκευασίες.

Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία μου. Η ευτυχία μου δεν έχει όρια, γι’ αυτό αποφάσισα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας. Είμαι σίγουρη, ότι μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για κάποιους από σας.

Παρεμπιπτόντως, η μάσκα είχε αποτέλεσμα και για τη μητέρα μου. Είμαστε δύο! Να το δικό της αποτέλεσμα:

01

Υ.Γ. Μοιραστείτε κι εσείς τη δική σας ιστορία στα σχόλια.

Θέλετε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της τριχόπτωσης; Πατήστε εδώ!

45 Comments
 1. patrickhighter says

  Αχ αυτή η μάσκα βοήθησε και μένα πολύ! Δρα πολύ γρήγορα! Και δεν χρειάζεται να περιμένεις μισό χρόνο για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα

 2. billsheperd says

  Ακούγεται δελεαστικό, θα κάνω παραγγελία. Δεν έχω ακόμα καραφλά σημεία, αλλά η τριχόπτωση είναι τρομακτική!

 3. joesalyons says

  Αν τίποτα άλλο δεν έχει αποτέλεσμα, τότε ναι, πρέπει να το δοκιμάσεις. Εγώ έχω κάνει μέχρι μεταμόσχευση μαλλιών. Έχω ξοδέψει χιλιάδες σε θεραπείες. Από τη μια πλευρά, δεν το μετανιώνω, αλλά από την άλλη είναι κρίμα. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει αρκετά, αν είχα μάθει νωρίτερα για την ύπαρξη αυτής της μάσκας!

 4. daniellelivan says

  Είχα το ίδιο πρόβλημα για 5 ολόκληρα χρόνια και δοκίμαζα διάφορες λύσεις, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο αυτή η μάσκα με βοήθησε. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτή. Την αγόρασα για τη μαμά μου και είχε ενθουσιαστεί.

 5. amyharta says

  Ποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει τη μάσκα; Παρακαλώ πείτε τι έγινε, ενδιαφέρομαι πολύ. Έχω ακούσει, ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και ότι είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας. Διάβασα σε ένα φόρουμ ακόμα και για ένα διάσημο ποδοσφαιριστή που απαλλάχτηκε από τη φαλάκρα χάρη σε αυτή τη μάσκα.Τι άλλο ξέρετε;

 6. ananellbracy says

  πρέπει να το δοκιμάσεις. Εγώ έχω κάνει μέχρι μεταμόσχευση μαλλιών. Έχω ξοδέψει χιλιάδες σε θεραπείες. Από τη μια πλευρά, δεν το μετανιώνω, αλλά από την άλλη είναι κρίμα. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει αρκετά, αν είχα μάθει νωρίτερα για την ύπαρξη αυτής της μάσκας!

 7. stephanlemons says

  Έχω ακούσει, ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και ότι είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας. Παρακαλώ πείτε τι έγινε?

 8. kengsirard says

  Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιώ περούκες. Princess Hair με βοήθησε.

 9. rondaggett says

  Ακούγεται ελκυστικό, θα κάνω μια παραγγελία. Θα απαντήσω σύντομα, ελπίζω καλά αποτελέσματα

 10. ronyferro says

  Ποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει τη μάσκα; Παρακαλώ πείτε τι έγινε, ενδιαφέρομαι πολύ. Έχω ακούσει, ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και ότι είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας???

 11. timaalmond says

  αν έχεις ακόμα αμφιβολίες, δες το δικό μου αποτέλεσμα. Μόνο αυτή η μάσκα με βοήθησε. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτή.

 12. sheilacantor says

  αν έχεις ακόμα αμφιβολίες, δες το δικό μου αποτέλεσμα. Μόνο αυτή η μάσκα με βοήθησε. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτή.

 13. siafarochard says

  αυτό το προϊόν από αυτό εδώ το άρθρο. Τα μαλλιά μου ήταν τόσο κατεστραμμένα από τις βαφές. Αγόρασα λοιπόν τη μάσκα και την έβαζα για ένα μήνα. Τα μαλλιά μου έγιναν τόσο λεία και λαμπερά! Είναι απίστευτη η διαφορά μεταξύ των κατεστραμμένων και των νέων μου μαλλιών.

 14. francocarren says

  Έχω ακούσει, ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και ότι είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας. Ακούγεται δελεαστικό, θα κάνω παραγγελία. Ποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει τη μάσκα; Παρακαλώ πείτε τι έγινε, ενδιαφέρομαι πολύ.

 15. esrogan says

  Αχ αυτή η μάσκα βοήθησε και μένα πολύ! Δρα πολύ γρήγορα! Και δεν χρειάζεται να περιμένεις μισό χρόνο για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα. Συμφωνώ, είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τα μαλλιά που αδυνατίζουν!

 16. louisbaine says

  Έχω ξοδέψει χιλιάδες σε θεραπείες. Από τη μια πλευρά, δεν το μετανιώνω, αλλά από την άλλη είναι κρίμα. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει αρκετά, αν είχα μάθει νωρίτερα για την ύπαρξη αυτής της μάσκας! Διάβασα σε ένα φόρουμ ακόμα και για ένα διάσημο ποδοσφαιριστή που απαλλάχτηκε από τη φαλάκρα χάρη σε αυτή τη μάσκα.

 17. mablemccloud says

  Τα μαλλιά μου ήταν τόσο κατεστραμμένα από τις βαφές. Είχα πρόωρη τριχόπτωση και η μάσκα με βοήθησε. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 18. marcelonapolel says

  Μου αρέσουν τα νέα hairstyles. Αλλάζω τα μαλλιά μου τακτικά και κάνει τα μαλλιά μου μπερδεμένα. Μειώνει σημαντικά. Αν το κεφάλι μου δεν είχε τρίχα τότε ήταν τρομερό, δεν τολμούσα να σκέφτομαι. Ένας φίλος μου είπε να χρησιμοποιήσω τα μαλλιά Princess !!! φοβερό! Τα μαλλιά μου ανακάμπτουν αργά. ευχαριστώ μαλλιά Princess!

 19. lorraingawlik says

  Έκανα μέχρι τη μεταμόσχευση μαλλιών. Έχω βιώσει χιλιάδες θεραπείες. Από τη μία πλευρά, δεν λυπάμαι, αλλά από την άλλη είναι λυπηρό. Τα μαλλιά πριγκίπισσας πραγματικά με βοηθούν;

 20. brianmalott says

  τόσο άβολα με την περούκα! Το Wish Princess Hair με βοήθησε.

 21. brianamalor says

  Αν τίποτα άλλο δεν έχει αποτέλεσμα, τότε ναι, πρέπει να το δοκιμάσεις. Το παράγγειλα για την κόρη μου, παρόλο που δεν έβλεπα κάποιο πρόβλημα με τα μαλλιά της.

 22. lovelylovelady says

  Έκανα μέχρι τη μεταμόσχευση μαλλιών! Ποιος χρησιμοποίησε τη μάσκα; Παρακαλώ ενημερώστε με τι συνέβη, ενδιαφέρομαι πολύ. Έχω ακούσει ότι τα μαλλιά Princess είναι προϊόν της τελευταίας τεχνολογίας.

  1. Dixie Strange says

   Η σύζυγός μου κι εγώ χρησιμοποιούμε τα μαλλιά της Princess. καλά αποτελέσματα. Έχετε την ειρήνη να το χρησιμοποιήσετε.

 23. lashaundriao says

  Γνωρίζω πρώτα αυτό το προϊόν από έναν φίλο. Το χρησιμοποιώ για ένα μήνα. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά πειστικό, τα μαλλιά μου είναι παχύτερα και πιο όμορφα. Λατρεύω τα μαλλιά πριγκίπισσας!

 24. fredcamaco says

  Διάβασα σε ένα φόρουμ ακόμα και για ένα διάσημο ποδοσφαιριστή που απαλλάχτηκε από τη φαλάκρα χάρη σε αυτή τη μάσκα. Συμφωνώ, είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τα μαλλιά που αδυνατίζουν!

 25. jenitzavenegas says

  Πρέπει να το δοκιμάσετε. Έκανα μέχρι τη μεταμόσχευση μαλλιών. Έχω βιώσει χιλιάδες θεραπείες. Δεν έχω ακόμα καραβίδα, αλλά η τριχόπτωση είναι τρομακτική! Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Princess hair!

 26. schmittmatthew says

  ευχαριστώ πληροφορίες! Έχω παραγγείλει τον εαυτό μου

 27. Louie Grimes says

  Οι φίλοι λένε ότι είμαι υπέροχος με τα μαλλιά μου, αλλά πάντα αισθάνομαι ότι έχω λιγότερα μαλλιά (φαλάκρα). Χρησιμοποιώ τα μαλλιά Princess. Θέλω να είμαι πιο σίγουρος μπροστά στους ανθρώπους.

 28. Michale Odowd says

  Πολύ χαρούμενος που διάβασα αυτό το άρθρο. Θα το παραγγείλω τώρα!

 29. upholsterers says

  Μετά τη γέννηση των μαλλιών μου πέφτει λίγο πολύ. Είμαι σαν άρρωστος … χάρη στην Princess Hair, τα μαλλιά μου μεγαλώνουν και όμορφα

 30. MichaelKaczar says

  Ως καλλιτέχνης, συχνά αλλάζω το κομμωτικό μου, χρησιμοποιώντας τζελ και στυλίστες για να κάνω τα μαλλιά μου πάντα σε μια ανθυγιεινή, εύκολα σπασμένη κατάσταση. Έχω δει τα σχόλια των χρηστών. Θέλω τα μαλλιά της πριγκίπισσας να κάνουν τα μαλλιά μου πιο δυνατά. Το διέταξα!

 31. sarinafincher says

  Σας ευχαριστώ για την κοινή χρήση. Έχω παραγγείλει και ανυπομονώ να το λάβω σύντομα.

 32. Roberto Ziman says

  Appreciate the efforts

 33. best site says

  I just want to tell you that I am all new to blogs and definitely loved this web blog. More than likely I’m want to bookmark your blog . You absolutely come with fabulous articles. Many thanks for revealing your website page.

 34. Catering says

  Somebody essentially help to make significantly articles I would state. This is the very first time I frequented your website page and so far? I surprised with the research you made to create this actual publish incredible. Great job!

 35. We stumbled over here different website and thought I might as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to finding out about your web page for a second time.

 36. This is a fantastic site, might you be interested in doing an interview regarding just how you developed it? If so e-mail me!

 37. cubicle installation says

  Another important part is that if you are a senior, travel insurance regarding pensioners is something you ought to really consider. The elderly you are, a lot more at risk you might be for having something poor happen to you while in most foreign countries. If you are definitely not covered by a number of comprehensive insurance, you could have a number of serious issues. Thanks for sharing your ideas on this blog site.

 38. Howdy are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 39. Oguz says

  When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there any manner you’ll be able to take away me from that service? Thanks!

 40. W88 Thai says

  With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any solutions to help protect against content from being ripped off? I’d genuinely appreciate it.

 41. W88th.com says

  Some truly wonderful content on this web site, regards for contribution. “It is not often that someone comes along who is a true friend and a good writer.” by E. B. White.

 42. Elliptical assembly service says

  I want to express my passion for your kind-heartedness for persons that must have help with your idea. Your personal commitment to passing the solution throughout ended up being extraordinarily beneficial and has frequently enabled employees just like me to attain their objectives. The invaluable guide can mean a great deal to me and even further to my colleagues. Regards; from everyone of us.

 43. Baltimore Movers says

  Hi, Neat post. There is an issue together with your web site in web explorer, may check this… IE nonetheless is the marketplace chief and a large portion of people will miss your wonderful writing due to this problem.

 44. แต่งงาน Thaicc says

  Hello my loved one! I want to say that this article is awesome, nice written and come with almost all significant infos. I¡¦d like to look extra posts like this .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

− 6 = 2